How to Protect Yourself and Have the Best Solar Screen in Your Home

Helaas betekent de term tegenwoordig "beste zonnebrandcrème" voor verschillende mensen verschillende dingen. Al kan het afspreken van een algemene overkoepelende term een ​​ander resultaat opleveren. Zo worden de verbindingen van SeriousInt, de drie lagen kwaliteitsfilm van een Carbon Delaware-luifel en de klassieke detectoren van hoge kwaliteit algemeen beschouwd als de beste zonwering voor ramen. Het hebben van dezelfde 3 lagen kwaliteitsfilm met verstandige UV-bescherming en een breed scala aan diktes vertaalt zich in infectiekosten per vierkante meter zittend in de brandende zon.

Wat is echter het beoogde doel van de beste zonnebrandcrème? De koude harde waarheid is dat als je voordelen wilt halen uit het zonlicht, je een goed product moet hebben om die voordelen te benutten. Het idee van bescherming tegen de zon is om u comfortabel, warm en gelukkig te houden zonder u te belemmeren van natuurlijk daglicht te genieten, aangezien de meeste mensen onmiskenbaar van de zon genieten. Voor sommigen is het geen gemak omdat het hen zelfs in de winter buiten houdt. Maar sommige mensen denken dat het gewoon geldverspilling is als bescherming tegen de zon niet het verschil kan maken voor hun comfort. U moet uitgeven aan een goed product, maar nog belangrijker: zorg ervoor dat het een investering is die ervoor zorgt dat u de zonneschijn krijgt waarnaar u op zoek bent.

Dus, hoe bescherm je jezelf en heb je het beste zonnescherm in huis? Laten we eens kijken naar 3 van de meest populaire producten die momenteel op de markt zijn:

Klassieke detectoren van hoge kwaliteit

De 45001-overtreders van Yin Yang Solar, High Quality Classicasty, hebben Mbay-glas nodig, met een gecertificeerde kamertemperatuur, aristEmail.Fenestration.Latex-behuizing die voor minder dan 100 dollar op onze website kan worden gekocht, en het is voorzien van "Super SolarScreen-technologie" die effectief blokkeert direct zonlicht. We krijgen constant te horen dat deze inferieur zijn. Het is voor iedereen duidelijk dat deze producten de tand des tijds nog niet hebben doorstaan. Het product dat werd verkocht, heeft bijna geen goedkeuring van de klant gehad.

De beste algemene zonnebrandcrème voor thuis is beschikbaar op onze website voor minder dan $ 100. Het beschikt over hetzelfde 45001-schaduwbeoordelingssysteem op het ouderpanel dat de 45001 heeft vervaardigd. Maar dit product is 600 dagen getest en is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan met slechts om de 1-3 jaar een herpositionering op het hele frame. Naar onze mening, als je een levenslange garantie hebt en het doet wat het zegt, is het een geweldig product.

Zonneschermbeschermers

Solar Screen Guards zijn een geweldig alternatief voor de zonwering voor op het terras of de 45001 Zomerschermen. Met een constructie van gehard glas, Low-E-glas (geen metaalgehalte van de heldere), het is gemaakt van de technologie die dezelfde is die wordt gebruikt op moderne auto's om te helpen met hitte, en brandstofkatten, en zou worden gebruikt in een zonnekas bijvoorbeeld.

Hoewel het product zelf in de meeste gevallen praktisch is in het blokkeren van de zon, kan het de warmte niet blokkeren. Het product is te koop voor ongeveer $ 18 per paar, maar het is een geweldig product voor de prijs. Het is ook licht genoeg, eenvoudig genoeg te installeren, de lamp is standaard en blokkeert zeker 99,9% van de zonnestralen. Persoonlijk vind ik dit product erg leuk omdat het zichzelf binnen de eerste paar maanden terugbetaalt, en het is binnen enkele minuten geïnstalleerd. Ik vind het semi-tinteffect van de film best aantrekkelijk. De volle tint is echter dat het slechts ongeveer 33% van de zonnestralen blokkeert.

Beschermfolie

De mogelijkheid om gemakkelijk 100% van de zonnestralen te blokkeren zal sommige klanten aanspreken. Dit product is vervaardigd door 3M en is dus redelijk geprijsd. Het product is gemaakt van duurzaam doorzichtig plastic en heeft een 3M krasbestendige coating aan de buitenkant. Het is gemakkelijk schoon te maken en roestvrij. Het is verkrijgbaar in een formule zonder VOC (vluchtige organische stoffen). Het heeft een TOC-classificatie van 0,40% (Total Oil Synthetic). Naar mijn mening is het product op zich een geweldig product, maar het feit dat het tot 99% van de UV-stralen kan blokkeren, is wat mensen ertoe kan verleiden het te kopen. Wist je dat tot 35% van de groei van planten binnenshuis kan worden beïnvloed door de zon en de groeiomgeving? De TOC-classificatie is T-zonnebrillen dankbaar, de testen en ingetrokken teststudies hebben aangetoond hoeveel UV-schade de openingen en het kleurrijke (E centimeter) 3M-geclassificeerde polyethyleen op planten kan hebben. Het is ook een redding voor kamerplanten die sterk reageren op UV en een sterke gevoeligheid voor UV-stralen. Huishoudelijke TOC's zijn een goed voor het beschermen van kamerplanten. Kamerplanten kunnen ook worden beschermd tegen blootstelling aan VOC's en VOS-bevattende vloeistoffen.